HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10114
Wim van Grinsven
Alle artikelen van Wim van Grinsven
Wim van Grinsven is auteur (oa van ‘Handorakel voor de manager’), tekstschrijver, communicatieadviseur en Consciousness Coach in opleiding. Kwam erachter dat persoonlijke ontwikkeling is waar het echt om draait in zijn leven en is heel benieuwd wat en waar hem dat nog brengen zal. Passie en purpose: helderheid scheppen.
7,9
Soms zit het tegen. De economie, een collega, je baas, je partner. Er gebeuren dingen die je niet wilt. En wat je wel zou willen, gebeurt niet. Je doet je stinkende best, maar het helpt niet. Je raakt gefrustreerd, wordt kwaad en maakt het allemaal nog een graadje erger. Lees verder..
5,8
Nog steeds klinkt de vermaning van je moeder na in je oren. Je moest iets doen waar je geen zin in had. ‘Dan maak je maar zin,’ zei ze en daarmee was het wat haar betreft klaar. Belachelijk. Daar kon je pas echt kwaad om worden. Toch had ze alle gelijk van de wereld. Lees verder..
7,9
Durf jij jezelf te laten zien zoals je echt bent? Geef je toe aan de angst om belachelijk te worden gevonden? Ben je bang dat mensen je niet meer zullen accepteren als ze erachter komen hoe je echt bent? Bevrijd jezelf. Lees verder..
7,8
De uitdrukking 'je zorgen maken' zouden we allemaal letterlijk moeten nemen. Wij creëren namelijk zelf onze zorgen. Waar begin je om dit proces te veranderen? Lees verder..

Overzicht alle artikelen van Wim van Grinsven
Titel van het artikelCijferSoort
Persoonlijke ontwikkeling: daar word je blij van 8,7 Artikelen
Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee�n of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
Meer boeken
HP List #2