HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10124
Jeroen  Ketelaars
Alle artikelen van Jeroen Ketelaars
Jeroen Ketelaars is registermediator en conflictcoach en hij bevordert de communicatie tussen mensen bij oa zakelijke conflicten. Hij spreekt, schrijft en geeft trainingen over conflict, waarheidsvinding en leugendetectie. Hij is eigenaar van het Nederlands Conflictinstituut.
8,2
Pesten, iedereen kan er het slachtoffer van worden. Als je onvoldoende assertief bent loop je meer risico. Ook de pester zelf is vaak een zwakkere partij die zo zijn eigen onzekerheid afreageert. Grijp je in of loop je mee? Lees verder..
7,7
De decembermaand is elk jaar weer een indrukwekkende maand. Mensen geven er een emotioneel geladen betekenis aan die niet alleen voor vrede in huis zorgt. Het woord moeten zit ons in december vaak danig in de weg. Lees verder..
6,9
Niemand wil dat er tegen hem of haar gelogen wordt en toch doet iedereen dat wel eens. Maar hoe kan het herkennen van de waarheid je helpen in conflictsituaties? Lees verder..
7,8
Teleurstelling wordt als een negatieve emotie gezien. En natuurlijk is het niet prettig, maar je kan teleurstelling een verrassende wending geven. Lees verder..
Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee´┐Żn of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
1. Loslaten
Jan Wolter Bijleveld; Ingeborg Deana
4. Zelfmanagement
Susanne Brakkee
Meer boeken
HP List #2