HP List #1
'Vind ons leuk' op Facebook
18
Sluit u aan bij onze LinkedIn groep 103
Volg ons op Twitter 2431
Word lid van onze gratis nieuwsbrief 10124

Colofon


Uitgever

Hans-Wouter van Dam
Hans-Wouter van Dam is de oprichter van OntwikkelZelf.nl. Hij is zijn carričre begonnen als verkoper en snel daarna heeft hij zijn eerste bedrijf opgezet. Sinds 1998 is hij werkzaam in het internet. Hij is tevens oprichter van Startkabel.nl, een linkportal die onder zijn leiding de top 10 van best bezochte websites van NL heeft gehaald.
--

Content Manager

Anniek van Steen
Anniek van Steen heeft na haar studie Voeding en Gezondheid aan de Universiteit van Wageningen 5 jaar als projectmedewerker en coördinator bij het IKW (Integraal Kankercentrum West) in Leiden gewerkt.
--

Vaste Auteurs

Hans Oelen
Hans  OelenHans Oelen is oprichter, trainer en succescoach van Palaver-trainingen. Op de gebieden leiderschap, sales en dienstverlening, heeft hij vele mensen en bedrijven geholpen het beste uit zichzelf te halen en hun dromen te realiseren. Als auteur geniet hij bekendheid door zijn boek ‘Zijn…wat je wilt worden’.

Alle artikelen van Hans Oelen

--
Esther Kok
  Esther KokAls coach daagt Esther Kok graag uit tot verder denken; hoe staat iemand in het leven en wat houdt hem of haar tegen om in emotionele vrijheid te leven. Zij biedt praktische handvatten met behulp van NLP, het Enneagram en EFT om nieuwe keuzes makkelijker en soepeler te laten verlopen.

Alle artikelen van Esther Kok

--
Pauline van den Berg
Pauline van den BergPauline is communicatiedeskundige en eigenaar van Eigenwijs Training en Coaching. Zij begeleidt mensen met de vraag ‘wat wil ik nu echt?! en heeft ervaring met NLP, familie- en organisatieopstellingen en gedragsvoorkeuren-methode LIFO®. Pauline is auteur van ‘EigenWijs - Tips voor beginnende ondernemers’ (2002).

Alle artikelen van Pauline van den Berg

--
David Bloch
David  BlochIn zijn internationale praktijk is David een veelgevraagd presentator, trainer, consultant, coach en therapeut. Hij entertraint en schrijft met passie, en weet anderen te kietelen op plekken waar ze amper weet van hadden, om ze te ondersteunen in hun ontwikkeling, groei en succes.

Alle artikelen van David Bloch

--
Tim Wijnands
  Tim WijnandsTim werkt met mensen met een functiebeperking. Vanuit zijn werk komt hij veel in aanraking met persoonlijke ontwikkeling. De werkgebieden van Tim liggen op het gebied van voeding, psychologie en onderwijs. Voor Tim is persoonlijke ontwikkeling de sleutel naar persoonlijk succes en geluk.

Alle artikelen van Tim Wijnands

--
Wendy de Peuter
  Wendy de PeuterWendy de Peuter helpt mensen bij het op orde brengen van hun huis en werkplek. Zo krijgen ze weer rust en ruimte voor de dingen die ze echt willen bewaren en echt willen doen. Wendy helpt mensen keuzes maken; op een betrokken, prettige en praktische manier.

Alle artikelen van Wendy de Peuter

--
Jeroen Ketelaars
Jeroen  KetelaarsJeroen Ketelaars is registermediator en conflictcoach en hij bevordert de communicatie tussen mensen bij oa zakelijke conflicten. Hij spreekt, schrijft en geeft trainingen over conflict, waarheidsvinding en leugendetectie. Hij is eigenaar van het Nederlands Conflictinstituut.

Alle artikelen van Jeroen Ketelaars

--
Nynke Rinzema
Nynke  RinzemaNynke Rinzema voert al ruim 10 jaar verhelderende gesprekken met mensen zodat die weer contact met zichzelf kunnen maken. Ze gebruikt haar intuďtie en invoelendheid als kwaliteiten bij het maken van echt contact. Echt contact, of zielscontact zoals ze het noemt, is niet zweverig. Het is een contact dat je raakt en doet ontwikkelen, door te helen wat verkrampt is of verstopt in iemand."

Alle artikelen van Nynke Rinzema

--
Wim van Grinsven
Wim van GrinsvenWim van Grinsven is auteur (oa van ‘Handorakel voor de manager’), tekstschrijver, communicatieadviseur en Consciousness Coach in opleiding. Kwam erachter dat persoonlijke ontwikkeling is waar het echt om draait in zijn leven en is heel benieuwd wat en waar hem dat nog brengen zal. Passie en purpose: helderheid scheppen.

Alle artikelen van Wim van Grinsven

--
Marieke Noordam
Marieke  NoordamMarieke begeleidt mensen met vragen over persoonlijke effectiviteit, competentie-ontwikkeling, loopbaan-heroriëntatie, het maken van keuzes in de loopbaan en het combineren van werk en zorgtaken.

Alle artikelen van Marieke Noordam

--

Auteurs

Best beoordeelde artikelen
Meer artikelen
Meest bekeken Boeken
1. Loslaten
Jan Wolter Bijleveld; Ingeborg Deana
4. Zelfmanagement
Susanne Brakkee
5. Het geluk - Een handleiding
Manfred Kets de Vries
Meer boeken
Ontvang jij hem al?
De gratis nieuwsbrief voor iedereen die vooruit wil in het leven!

Met verrassende inzichten, nieuwe idee�n of een steun in de rug.

Probeer 'm gewoon! (makkelijk afmelden met 1 klik)geen interesse / ontvang ik al
HP List #2